KARAÖZ BELDESİ'NDE KUTLU DOĞUM PROGRAMI

18-04-2013 09:53
KARAÖZ BELDESİ'NDE  KUTLU DOĞUM PROGRAMI

İlçemiz Karaöz Beldesi'nde Kutlu Doğum Programı düzenlendi. Program 14 Nisan Pazar günü saat:10:30’da Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra açılış konuşması yapan İlçe Müftüsü Mustafa Şimşek yaptığı konuşmada Peygamber Efendimiz (s.a.v.)'i anma programlarının bu hafta, memleketimizin her köşesinde ve gönül coğrafyamızda devam ettiğini ifade ederek haftanın Milletimize, Alemi İslama ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni etti.

Açılış konuşmasının ardından Karaöz İlköğretim Okulu öğrencilerinin gösterileri ve okudukları ilahiler izleyenler tarafından beğeni ile karşılandı. Miniklerin okuduğu 571 ilahisi  ise duyguların zirveye çıktığı anlardı.

Düzenlenen konferansa konuşmacı olarak  katılan Dr. Mustafa Özcan ise Karaöz beldesinin katılıma bu kadar ilgi gösterilmesi karşısındaki mutluluğunu dile getirdi. Özcan, Diyanet İşleri’nin bu seneki kutlu doğum programına konu olarak insan onurunun işlendiğini ifade ederek Sevgili Peygamberimizin hayatından kesitler sundu.

Program semazenlerin gösterileri ile son bulurken okunan hatimlerin duasını Aksu İlçe Vaizi Musa Kazım Demir yaptı.

Programa Aksu ilçe Müftüsü Mustafa Şimşek, Karaöz Belde Belediye Başkanı Abdullah Kök, Konuşmacı Dr. Mustafa Özcan, Aksu İlçe Vaizi Musa Kazım Demir  Aksu İlçe Müftülüğü personeli ile çok sayıda vatandaşımız katıldı. Program sonunda vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Emeklerinden dolayı Karaöz Beldesi'nde görevli, din görevlilerimize ve hayır sahiplerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Okunma: 1222

AKSU NAMAZ VAKTİ